Přihlášení | Jak hrát | Pokladna | Nápověda
PokerStars CZ se blíží - registrujte se předem na EPT Prague
Dobrý den ,

rádi bychom vám oznámili, že herna PokerStars požádala o herní licenci v České republice.

Věříme, že 1. ledna 2017 odstartujeme v České republice s novou licencí a představíme nový software herního klienta. Abyste mohli hrát hned od spuštění PokerStars.CZ, vyžadují nařízení v České republice, aby všichni hráči osobně ověřili svoji totožnost.

Jak ověřit svoji totožnost na EPT Prague
Nabízíme vám jedinečnou příležitost udělat to na nadcházející zastávce European Poker Tour (EPT) v Praze ve dnech 9. - 18. prosince v hotelu Hilton (adresa: Pobřežní 1, Praha).

Co potřebujete vědět:
  • Ověřování totožnosti bude probíhat každý den mezi 9. - 18. prosincem v čase od 12:00 do 22:00 CET v hotelu Hilton (mimo prostory kasina).
  • Nemusíte být registrováni do žádné události EPT Prague, abyste mohli přijít.
  • Prosím přineste sebou svůj občanský průkaz.
  • Místo občanského průkazu můžete vzít i pas, ale budete muset přinést také dokument prokazující vaši adresu (např. smlouvu o pronájmu nebo účet za energie vystavený na vaše jméno).
Odměna 10$T
Jako poděkování od nás každý hráč, který dokončí ověření během EPT Prague, obdrží 10 Turnajových dolarů (10$T). Ty připíšeme na váš účet PokerStars během 72 hodin od skončení EPT Prague.

Velmi oceníme, pokud využijete této příležitosti a dokončíte svoje ověření ještě před spuštěním PokerStars.CZ.

Po 1. lednu 2017 budou hráči moct ověřit svoji totožnost na nejbližším místě Czech POINT.

Ujišťujeme vás, že na místě vám budou k dispozici naši zaměstnanci, kteří vám pomohou s dalšími dotazy ohledně tohoto procesu ověření totožnosti. Kromě toho naleznete více obecných informací ohledně bezpečnosti a ověřování na stránce: https://www.pokerstars.eu/cz/poker/room/support/security-faq/.

Uvidíme se u stolů!
S pozdravem
PokerStars
PřihlášeníJak hrátPokladnaNápověda
Rational Gaming Europe Ltd, Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta’ Xbiex, XBX 1011, Malta.
Tento email jste obdrželi, protože máte účet registrovaný u Rational Group. Pokud si nepřejete nadále dostávat propagační emaily od Rational Group s informacemi o jejích produktech a nabídkách, odhlaste se zde nebo odpovězte na tento email a do předmětu uveďte “Remove”. Nebo změňte své upřednostňované nastavení komunikace - přejděte pod záložku Upřednostňovaná komunikace v sekci Nastavení v herním klientovi. Pokud se odhlásíte, nebudeme vás nadále upozorňovat na nabídky, produkty a akce Rational Group, ale i nadále můžete dostávat důležité informace o účtu a aktualizacích služeb nebo podrobnosti o změnách v našich pravidlech a zásadách, mimo jiné o změnách v naší Licenční smlouvě pro koncové uživatele.

Přidejte si events@starsaccount.eu do seznamu bezpečných odesilatelů.